Tempat- tempat menarik yang anda harus kunjungi sempena hari buruh.

Potluck  Sempena cuti buruh yang bakal tiba, mungkin anda tercari cari apa yang boleh dilakukan bersama keluarga untuk mengisi masa lapang. Mungkin anda boleh mencadangkan “POTLUCK” sebagai aktiviti untuk berkumpul dengan seluruh ahli keluarga anda. 


Food Mega Festival


Raikan festival makanan mega yang bertempat di dataran shah alam Selangor bersama keluarga sebagai aktiviti untuk cuti hari pekerja hujung minggu ini. Nikmati pelbagai jenis juadah dan menu yang istimewa sepanjang festival ini berlangsung.
Mood Republik Tour

Bagi mereka yang menggemmari fasion,  Mood Republik Tour mungkin boleh menjadi destinasi untuk anda sempena cuti hari buruh yang bakal tiba. Semua butik dan vendor akan hadir dan sertai tour yang akan diadakan di Kuantan Pahang. 

Projek Kamu Theater

HUJUNG APRIL INI yakni pada 29, 30 APRIL & 1 MEI 2016, PROJEK KAMU 4 bakal mementaskan 4 buah teater pendek.pementasan ini mungkin boleh dijadikan sebagai satu aktiviti yang bole di
1. TUA
2. SYAHADAH YANG HILANG
3. BALADA SEGUMPAL DARAH
4. RUMAH AGAM MAK BUNGA

Sambutan ulangtahun Gamuda Walk

Sempena ulang tahun pertama Gamudawalk bakal menganjurkan sambutan  hari ulangtahun untuk pengunjung mereka. Perbagai aktiviti yang dianjurkan sesuai untuk seisi keluarga dan bole dijadikan sebagai salah satu destinasi untuk mengisi masa hujung minggu ini.
Teater Ombak Rindu

Teater Ombak Rindu yang akn dipentaskn sehingga cuti hari buruh ini mungkin bole dijadikan sebagai salah satu aktiviti untuk seisi keluarga terutama untuk mereka yang meminati teater dan juga untuk yang meminati Novel tersebut.


Theme Park


Legoland 

Austin Height Water Park
Sunway Lagoon


 Lost World of Tambun0 comments:

Post a Comment